Boekhouding: alle mogelijkheden op een rijtje

Voor veel ondernemers een rompslomp, maar een goed geboekte administratie is de fundering van de complete boekhouding. Het vormt namelijk de basis voor het opstellen van de jaarrekening. De periodieke verwerking van de administratie biedt bovendien een goed inzicht in de financiële gang van zaken.

Op ons kun je rekenen!

Er zijn nog zoveel wielen om uit te vinden.
Verander muren in deuren.
Jij telt, wij tellen mee.

shutterstock_235031662

Wij boeken voor jou

Wij helpen je graag bij de fundering: je kunt de administratie maandelijks of per kwartaal bij ons aanleveren. Dit kan ook per dropbox of Google Drive. Wij werken dan alles bij en dienen de btw-aangiften in. En dat is voor jou weer een zorg minder.

shutterstock_262589291

Liever zelf boeken?

Misschien wil je graag dat wij alleen periodiek controleren omdat je liever zelf boekt. Ook dat is geen probleem: dat scheelt je uiteindelijk tijd en geld. Bij twijfel kun je altijd op ons terugvallen: wij dienen immers ook als vraagbaak.

Boekhouding in de cloud

In de cloud

Met een online boekhoud- programma heb je 24/7 zicht op je financiën. Je boekt in de cloud en dus niet in een software- pakket op de computer. Dat betekent dat je altijd en overal kunt inloggen:  op het werk, thuis en zelfs op je vakantie- adres. En desgewenst kijken wij ter controle met je mee om daar waar nodig te corrigeren.

Boekhouding op maat

Boekhouder aan huis

Heb je graag dat wij bij jouw op kantoor komen boeken? Ook daar doen we niet moeilijk over. Wij houden immers van cijfers.