Uitweg

Fiscale zaken gaan altijd over geld betalen of geld terugkrijgen. Leuker kunnen we het inderdaad niet maken. Bovendien zijn ondernemers vaak niet op de hoogte van de belastingfaciliteiten. Dat hoeft ook niet want daar zij wij voor. Wij signaleren belangrijke fiscale ontwikkelingen en vertalen fiscale wet- en regelgeving naar een advies op maat. Goede raad hoeft dus niet duur te zijn.

Belastingadvies: een heldere blik op fiscale zaken

Prognose

Als je bij voorbeeld geld terugkrijgt, heb je het afgelopen jaar te veel betaald. Dat betekent dat er beter geprognosticeerd moet worden want je kunt je geld wel beter besteden. Door te investeren in je onderneming bijvoorbeeld. Als het even tegenzit, kunnen we afspraken maken met de belastingdienst. Vaak is er namelijk een mogelijkheid voor uitstel van betaling. Dat geeft weer lucht zodat je je kunt concentreren op de bedrijfsvoering.

Positieve kijk

Kortom, belasting mag geen belasting vormen. We kijken met een heldere blik en een positieve insteek naar de actuele bedrijfssituatie. Dan passen we de belastingdruk daar op aan. Dus samen met de fiscus denken in oplossingen. Ook dan denken wij met je mee. En heb je een belangrijke afspraak met de belastinginspecteur dan gaan we natuurlijk samen.