Heldere boekhouding

Veel ondernemers zien hun boekhouding als een papieren rompslomp: een noodzakelijke bijkomstigheid waar ze als een berg tegenop zien. Toch heeft het wel en wee van de onderneming alles met cijfers te maken. Cijfers die op een heldere manier in beeld moeten worden gebracht. Een transparante boekhouding kan namelijk aardig wat geld opleveren en je veel kopzorgen besparen: het biedt inzicht in uw financiën en daarmee kun je de onderneming de juiste kant op sturen.

Heldere boekhouding, heldere afspraken

Wegwijzer

Advies van a tot z

Om succesvol te ondernemen hoef je maar weinig van boekhouden te weten. Elan Advies neemt je namelijk alle beslommeringen uit handen en denkt met je mee. Wij adviseren van A tot Z over de administratie, fiscale zaken en investeringen en bieden een stevig houvast.  Bovendien hebben we de kennis, ervaring én de mentaliteit die bij ondernemers past. Ondernemen is immers een continuproces  dat niet ophoudt om vijf uur ’s middags. Daarom zijn wij ook ’s avonds bereikbaar en dat is wel zo prettig.

Heldere afspraken

Wij houden van een heldere boekhouding en heldere afspraken. Zowel voor jou als voor ons. Om ervoor te zorgen dat je overzicht houdt op onze nota’s, factureren we per maand of per kwartaal. Ook daarover maken we in overleg heldere afspraken.